Terör ve savaş politikalarına karşı halkların kardeşliğini ve her meselede barış ve demokratik çözüm merkezli politikaları savunmaya devam edeceğiz.
Dünyada ve ülkemizde, halkları düşmanlaştıran bir avuç para babasının hâkim olduğu adaletsiz düzeni sürdürmek İsteyenler her zaman savaş ve baskı politikalarını öne çıkarmaktadır.
Emperyalizme ve egemen düzenlere karşı, barış ve eşitlik temelinde halkların kardeşliğinin hüküm sürdüğü bir Ortadoğu oluşturma yolunda mücadeleden başka yolumuz yoktur.
Savaş ve terör eylemleri Türkiye’nin ve Ortadoğu işçi sınıfının ve mazlum halklarının kaderi olmamalıdır.
Savaşlardan ve terörden beslenen her iktidar, patronların zenginliğine zenginlik katmaktadır!
İKEP olarak Suriye’nin kuzeyine yapılan operasyonun karşısındayız. HİÇ bir ülke, başka bir ülkenin toprağında faaliyet yürütmesin. Ortadoğu’nun bütün yeraltı ve yerüstü kaynakları Ortadoğu halklarınındır!
Bütün emperyalistler ve yabancı güçler Ortadoğu’dan dışarı!
Ortadoğu’da ve ülkemizde barışın ancak işçilerin ve mazlum halkların ittifakıyla mümkün olduğunun farkındayız. İşçilere ve emekçilere karşı oynanan oyunlara karşı bütün sınıf dostlarını dayanışmaya ve ortak hareket etmeye çağırıyoruz!
İşçinin Kendi Partisi
